Ontharingscrème

Geplaatst door Admin op 26-01-2016 in Ontharen

Met deze crème kun je makkelijk jezelf ontharen. Er bestaan diverse merken maar Veet is veruit het bekendste merk. Een ontharingscrème is pijnloos bij goed gebruik, echter lees toch altijd de gebruiksaanwijzing want niet elke crème werkt hetzelfde. Meestal moet je de crème op de huid opbrengen en egaal uitsmeren. Daarna laat je alles een aantal minuten intrekken en verwijder je alles met een sponsje of een washandje. Tot slot spoel je uw huid.

De meeste van deze producten zullen het haar snel en makkelijk verwijderen. Ontharingscrème en ontharingsspray bevatten ingrediënten die de bindende elementen van het haar afbreken. Wanneer dit gebeurd is kan het haar makkelijk weggeveegd worden. Ze zijn ideaal wanneer je een gevoelige huid hebt. Bij sommige personen kan echter een lichte irritatie aan de huid ontstaan. Dit komt voor met mensen die allergisch ervoor zijn. Daarom test je beter eerst de crème eens uit op een klein stukje huid.

Als er veel en dik haar op de te ontharen plek zit, kan het nodig zijn om de crème wat langer op zijn plek te laten zitten. Werk steeds zo dicht mogelijk bij de wortels van het haar, zelfs als het om korte haartjes gaat. Ook kunnen er soms meerdere herhalingen nodig zijn.

Ontharingscrème kan ook prima gebruikt worden door mannen. Hiervoor kan gewoon een normale crème gebruikt worden, helaas voor de mannen zit er wel vaak een vrouwvriendelijke geur aan. En deze geur kan best intens ruiken.

Het gebruik van ontharingscrème in de schaamstreek moet met voorzichtigheid benaderd worden. De huid is hier dun en gevoelig. Dit kan tot behoorlijke irritaties leiden. Wel kan je de zijkantjes van je schaamstreek behandelen, maar blijf toch weg bij de intiemste delen.Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties