Donkere lippen in 6 stappen

Geplaatst door Admin op 12-10-2014 in Makeup

In de winter en herfst scoren donkere lippen altijd. Echter is het aanbrengen van donkere lippenstift veel moeilijker dan lichtere tinten. Het valt immers direct op als je even buiten de lijntjes hebt gekleurd en je wil er ook niet uitzien als een clown.

Belangrijk is ook te weten welke donkere kleur je wenst aan te brengen. Hiervoor hebben we de volgende tip. Kijk of goud of zilver beter bij je past. Als goud beter bij je huidskleur past, dan breng je beter een warme donkere kleur aan. Past zilver beter bij je, dan kies je beter voor een koudere kleur. Dit is maar een richtlijn, je moet er eigenlijk zelf altijd achterkomen om te zien wat je het beste past.

Werkwijze

  1. Start met een neutrale basis laag (foundation) aan te brengen. Net omdat je lippen veel aandacht gaan trekken, is het extra belangrijk immers om een neutrale foundation te hebben. Doe de foundation ook op je lippen want daardoor zal je lippenstift langer blijven zitten, en ook beter tot zijn recht komen.

  2. Gebruik een lippotlood in dezelfde kleur van de lippenstift en teken herbij het randje rond je lippen om de vorm beter uit te laten komen.

  3. Kleur nu je lippen met dit potlood.

  4. Breng de lippenstift aan met eventueel een kwastje want dit gaat gemakkelijker en ook preciezer.

  5. Werk af voor met een kwast je lippenstift geleidelijk te verdelen over je lippen en je bent klaar. Het is niet nodig dat je lipgloss gaat aanbrengen omdat donkere lippen al opvallend genoeg zijn.


Je overige makeup moet natuurlijk in balans zijn. Omdat je lippen opvallend zijn, moet je bovenkant iets zwaarder maken, maar ook niet te fel. je kan dit doen door je wenkbrauwen feller te maken. Voor je ogen vermijd je best donkere oogschaduw, maar ook een felle blush moet je mijden. De kleur van je huid moet wel wat kleur hebben, maar daarom hebben we al een neutrale foundation voor aangebracht.Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties